Het Klimaatcircus komt er aan

14-03-2022

HOORNGIDS REGIO | ”Welkom bij Het Klimaatcircus; een vrolijke, opbeurende, verontrustende, speelse voorstelling over klimaatverandering.” Zo begint de nieuwe productie van stichting Op Roet uit Hoorn. In samenwerking met zes Westfriese gemeenten werd een aanstekelijke en interactieve voorstelling ontwikkeld waarbij het publiek wordt meegenomen door de wereld van het klimaat en alles wat daarbij komt kijken. 

Er zijn grote beeldschermen met prachtige beelden van onze aarde en het Westfriese land, korte quizjes, een gedicht van de stadsdichter van Hoorn en een energiek samenspel van twee acteurs.

Door de regio
Het Klimaatcircus trekt in maart, april en juni door de regio en speelt op verschillende locaties in Westfriesland zoals Hoorn, Nibbixwoud, Abbekerk, Medemblik en Hoogwoud. De voorstelling is gratis toegankelijk en duurt circa 55 minuten. Kijk op www.klimaatcircus.nl (http://www.klimaatcircus.nl) voor een preview, data en locaties in jouw gemeente. Via deze website kun je je ook aanmelden voor een voorstelling. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Klimaatcircus Klimaatcircus