Jamal Yahiaoui stapt per direct op bij De Blokkers

20-03-2022

HOORNGIDS HOORN | In november 2021 maakten we al melding van het feit dat trainer Jamal Yahiaoui aan het eind van het seizoen zou opstappen. Afgelopen donderdag heeft hij aan de selectie en het bestuur van De Blokkers medegedeeld dat hij per direct opstapt. 

 

De selectie heeft hem dringend verzocht om zondagmiddag de selectie van Blokkers1 te coachen. Ondanks zijn gewenste aanwezigheid werd het toch een grote nederlaag in de uitwedstrijd tegen FC Medemblik. Michel van der Meer, voorheen coach van het opgeheven zaterdagteam, zal tot het einde van het seizoen de selectie coachen. 

 

Opmerkelijk is het wel, zo vertelden bronnen ons, dat het bestuur van de Blokkers niet aanwezig was bij deze competitiewedstrijd in de 3e klasse. Ook op verzonden berichten wordt niet gereageerd. Voetbalvereniging De Blokkers grenst aan de kinderrijke woonwijk Kersenboogerd en heeft een prachtig complex. Het is betreurenswaardig dat deze club in alle opzichten te lijden heeft. Hopelijk zal de selectie de competitie kunnen afmaken en dat dan niet hetzelfde gebeurt als bij de zaterdagselectie van deze club. Anders heeft de 9-0 van FC Medemblik ook geen enkele waarde meer.  

 

Verslag en foto: Bert Putters

Jamal Yahiaou C Jamal Yahiaou C