Jan Nieuwenburg (Burgemeester), Aart Ruppert (EH) en spraakmakers Johan Goossens en Peter Ursem, gasten in Radio Actueel

Radio Actueel op HoornRadio 's zaterdags van 10 tot 12 uur

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 26 maart 2022 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 10 tot 12 uur. Aan de orde komen actuele onderwerpen zoals de opvang van Oekraïense vluchtelingen, economische zaken en de uitslag- en gevolgen van de gemeenteraadsverkiezingen.

Johan van der Tuin spreekt met burgemeester Jan Nieuwenburg, raadslid Aart Ruppert (ÉénHoorn) en de spraakmakers Johan Goossens en Peter Ursem. Daarnaast zijn er actualiteiten afgewisseld met mooie muziek.

Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziek Peter Kaarls. 

Achteraf luisteren kan vanaf 19.30 uur op de dag van de uitzending tot een week daarna op www.hoornradio.nl (https://www.hoornradio.nl) ‘Live Gemist’, bereikbaar via de browser van uw desktop en mobiel. HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op www.hoornradio.nl (https://www.hoornradio.nl) en app tunein radio.

Jan Nieuwenburg - Aart Ruppert - Johan Goossens - Peter Ursem Jan Nieuwenburg - Aart Ruppert - Johan Goossens - Peter Ursem