The Soul is still Alive! Concert van Soul- en Gospelkoor UpTight

The Soul is still Alive! Het grote ‘Ja, we mogen weer!’ concert van Soul- & Gospelkoor UpTight. 

HOORNGIDS HOORN | Gedurende de afgelopen periode heeft Soul- & Gospelkoor UpTight niet echt stilgezeten. Maar liefst drie quarantaine-clips zijn er gemaakt, het koor vond manieren om online toch samen te kunnen zingen, waarbij duidelijk werd dat als de soul- en gospelvibe eenmaal in je zit, die er sowieso slecht weer uit gaat.

Om iedereen mee te kunnen laten genieten van wat UpTight de afgelopen tijd heeft gedaan, geeft het koor op zaterdag 23 april een concert in de Oosterkerk in Hoorn. Verschillende soulnummers komen langs, met uitstapjes naar de disco, en ook opzwepende gospels staan op de setlist. Dit alles ondersteund door percussionist Philip ten Bosch en dirigent/arrangeur/pianist Martijn Bos.
Kaarten bestellen kan via de website van de Oosterkerk: www.oosterkerkhoorn.nl (http://www.oosterkerkhoorn.nl). Je kunt ook vooraf nog kaarten kopen in de kerk. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.uptight.nl (http://www.uptight.nl). Het concert in de Oosterkerk aan het Grote Oost in Hoorn op zaterdag 23 april begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Soul- & Gospelkoor UpTight Soul- & Gospelkoor UpTight