Gratis hulp bij belastingaangifte in Hoorn

Belastingdienst helpt inwoners Hoorn en omgeving tot 1 mei bij belastingaangifte

HOORNGIDS HOORN | Hebt u vragen over uw belastingaangifte? En wilt u gratis hulp? Maak dan vóór 1 mei een afspraak bij het kantoor van de Belastingdienst in Hoorn. Medewerkers van de Belastingdienst helpen u op weekdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij uw belastingaangifte.

Medewerkers van het belastingkantoor kunnen u helpen met al uw belastingvragen. Of het nu over het aftrekken van zorgkosten in uw belastingaangifte gaat, of over het invullen van een formulier. Door stil te staan bij alle vragen die u hebt, wordt u zorgvuldig en met aandacht geholpen. En hebt u bij thuiskomst nog een vraag? Dan helpen de medewerkers u graag nog een keer.
 
Afspraak
Bel de BelastingTelefoon en maak een gratis afspraak. De BelastingTelefoon (0800-0543, gratis) is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Het belastingkantoor aan de Nieuwe Steen 4 in Hoorn is op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.
Voor alle overige vragen over belastingen en toeslagen kunt u, op afspraak, ook altijd bij het kantoor terecht. Meer weten? Kijk op belastingdienst.nl/contact (http://belastingdienst.nl/contact) .

Belastingdienst dienstverlening Belastingdienst dienstverlening