Zondagmiddagsalon in De Boterhal: Lisanne Sloots - houtskool

24 april a.s. van 15.00 – 17.00 uur

HOORNGIDS HOORN | Beeldend kunstenaar Lisanne Sloots heeft een fascinatie voor houtskool. Ze schreef er een standaardwerk over en gaat ons er alles over vertellen tijdens de 34e Zondagmiddagsalon. Kom, luister, vraag en praat mee!

Het is tevens de laatste dag van Lisanne’s overzichtsexpositie ‘Is getekend: Houtskool’, die u vanaf 14.00 uur nog vóór de Salon beneden kunt bekijken.

In de serie informatieve bijeenkomsten ‘Zondagmiddagsalon’, op de zolder van het monumentale pand De Boterhal, biedt Kunstenaarsvereniging Hoorn e.o. haar leden en andere exposanten een podium om zich uitgebreider te presenteren dan mogelijk is in een expositie. Zij geven het publiek een inkijk in wat hen beweegt en inspireert, hoe zij te werk gaan in hun specifieke discipline en hoe hun ontwikkeling tot nog toe is gegaan. Wij zorgen voor koffie, thee en een lekker stukje zelfgemaakte boterkoek. Daarna praten we na met de kunstenaar onder het genot van een drankje naar keuze.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Magda Frandsen magda@boterhal.com (mailto:magda@boterhal.com) of www.boterhal.com (http://www.boterhal.com).

Flyer Houtskool Flyer Houtskool
Houtskool-tekening 19- Lisanne Sloots Houtskool-tekening 19- Lisanne Sloots
Iep op papier 2019 Iep op papier 2019