OSG West-Friesland ontvangt Ajax voor een benefietwedstrijd.

ingevoerd op 26-4-2006

Binnenkort zal de heer Jan Blokker afscheid nemen van de OSG West-Friesland in Hoorn, waar hij vijf jaar locatiedirecteur is geweest. Ter ere van dit afscheid organiseert de school een benefietwedstrijd tegen de Ajax B-junioren. De opbrengst van deze wedstrijd zal geschonken worden aan het Westfries Museum, in het kader van de actie “geef het Westfries Museum zijn hart terug”.

De scheidend directeur heeft voor dit doel gekozen omdat hij zelf historicus is: hij verlaat de school omdat hij zich volledig wil kunnen wijden aan zijn historisch onderzoek en het schrijven van boeken (nog onlangs was hij mede-auteur van een historische studie van Nederland aan de hand van schoolplaten van Isings).
Vanzelfsprekend draagt hij het Westfries Museum dan ook een warm hart toe.

Al eerder was de OSG in het nieuws met spraakmakende sportieve activiteiten: zo verzorgde Wim Suurbier nog onlangs een clinic op de school.
Persoonlijke contacten vanuit het docentencorps maken ook nu weer een opvallend sportief gebeuren mogelijk.
André Kraan, erelid van Ajax en jaren vice-voorzitter van de club zal bij de wedstrijd aanwezig zijn; bovendien zal de aftrap genomen worden door niemand minder dan burgemeester Veldhuizen van Hoorn.

De wedstrijd gaat plaatsvinden op 11 mei om 18.00 uur op het terrein van Always Forward, Sportlaan 1 in Hoorn.
Om 16.00 uur zal er een voorwedstrijd gespeeld worden tussen het docententeam van de OSG en het meidenteam van de school.
Om 20.00 uur zal in de bestuurskamer de overhandiging van de opbrengst aan het Westfries Museum plaatsvinden .
Opnieuw dus sport op topniveau op de OSG West-Friesland, waar het schoolteam al volop in training is om een mooi sportief resultaat neer te zetten.

Reacties
Reactie: (Theo)
27-4-2006, 15:58
Komt allen! Het is voor het goede doel!