Muziekworkshop in Foreestenhuis met Ooker

Het koor met spirit speelt zondag 29 mei van 15.00 - 17.00 uur

HOORNGIDS HOORN | Het koor Ooker - ’een koor met spirit’ - speelt zondagmiddag 29 mei van 15.00 - 17.00 uur in het Foreestenhuis aan het Grote Oost in Hoorn. Ooker zingt al meer dan 25 jaar nummers met een ziel. Denk hierbij aan Nina Simone, Stevie Wonder en Ray Charles, maar ook The wailin’ Jenny’s of een Iers lied. En we weten het eigenlijk allemaal wel: muziek werkt aanstekelijk en geeft energie. Voor je het weet, beweeg, tik, neurie of zing je mee met muziek die je hoort of die in je opkomt.

Het koor houdt een open muzikale middag in het Foreestenhuis aan het Grote Oost om samen muziek te maken en te beleven. U wordt uitgenodigd om waar u wilt mee te doen, te zingen en te bewegen. Gewoon lekker zitten luisteren mag natuurlijk ook. Laat u meenemen in de muzikale flow, samen met dirigent Tanja Gardner en pianist Nico van Zadel.

Kaarten
Kaarten voor het optreden dat zondagmiddag 29 mei van 15.00 - 17.00 wordt georganiseerd in het Foreestenhuis aan het Grote Oost 43 in Hoorn kosten € 15,- per stuk, inclusief koffie of thee, een drankje en een versnapering. De inloop is vanaf 14.30 uur.
Bestellen tickets: https://projectgeestdrift.nl/voorstelling/ooker/ (https://projectgeestdrift.nl/voorstelling/ooker/)
Meer informatie over Ooker en haar repertoire kunt u vinden op www.ooker.nl (http://www.ooker.nl).

Ooker koor Ooker koor