Het nieuwe seizoen barst los in Het Park!

Dinsdag 24 mei om 13.00 uur start de voorverkoop

HOORNGIDS HOORN | Maandagavond 16 mei trakteerde Schouwburg Het Park haar vaste bezoekers en abonneehouders op een heuse ‘Park Avondshow’. Een Hoornse theatertalkshow onder leiding van host en cabaretier Patrick Nederkoorn en tafelheer en directeur Roel Vente. Een bonte line-up van artiesten kwam voorbij. Samen gaven zij een voorproefje voor een spetterend nieuw seizoen en de start van de voorverkoop op 24 mei.

Zo vertelde artistiek directeur en regisseur Daria Bukvić over de nieuwe producties van Toneelgroep Oostpool: Laura H. en Het Achtste Leven, verraste Kiki Schippers met drie nummers uit haar nieuwe voorstelling ‘MEER’, en gaf voormalig Di-rect zanger Tim Akkerman een voorproefje van zijn nieuwe voorstelling met The Ivy League. Samen met Milène van der Smissen (die haar voorstelling ‘Voor mijn part Dolly’ promootte), sloot hij de avond af met een toepasselijke toegift.

Linda Verstraten en Helmer Kant brachten op prachtige wijze de nieuwe musical ‘Checkpoint Charlie’ naar het voetlicht en de Hoornse amateurmusicalvereniging Westend Junior opende de avond. “Zo’n avond als dit geeft je ontzettend veel energie om, na twee jaar corona, er weer vol tegenaan te gaan met een volledig nieuw theaterseizoen”, aldus directeur Roel Vente.

Start kaartverkoop: de belangrijke data

Op dinsdag 24 mei om 13:00 uur start de voorverkoop voor iedereen die komend seizoen 8 of meer voorstellingen wil bezoeken. Dinsdag 31 mei om 13:00 uur kan dat vanaf 4 voorstellingen. De losse kaartverkoop start op 7 juni om 13.00 uur.

Bezoekers die vóór 7 juni boeken zijn automatisch abonnee en profiteren van speciale aanbiedingen en extra’s. Eén van de voordelen is dat je geen administratiekosten betaalt bij het bestellen van e-tickets. En goed om te weten: na de voorverkoop gaan deze kosten omhoog. Bekijk dus nu het gehele programma dat sinds gisteren op de website van Het Park staat: hetpark.nl (http://www.hetpark.nl).  

Parkschouwburg Parkschouwburg
Volg ons Het Park Volg ons Het Park