Marion van der Bijl (GL), Sabine Bruijne (D66), Joyce Beuken (GL), Lisa Klinkenberg (PvdA) en Arnoud Lansdaal (Vereniging Carillon) gasten in Radio Actueel

Radio Actueel op HoornRadio 's zaterdags van 10 tot 12 uur

Zaterdag 21 mei 2022 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 10 tot 12 uur. Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziek Peter Kaarls.

Ook deze keer met gasten, actualiteiten en muziek. De meeste gasten zijn nieuwe raadsleden in de gemeenteraad van Hoorn, zoals Marion van der Bijl (GroenLinks), Sabine Bruijne (D66), Joyce Beuken (GroenLinks) en Lisa Klinkenberg (Partij van de Arbeid). Met hen maken we kennis op onze lokale radio. Bovendien spreekt Johan van der Tuin met Arnoud Lansdaal, voorzitter van de Vereniging Carillon, over de op stapel staande carillonconcerten vanaf de Grote Kerk in Hoorn. En uiteraard is er ook weer prettig te verteren muziek!

Achteraf luisteren kan vanaf 19.30 uur op de dag van de uitzending tot een week daarna op www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl) ‘Live Gemist’, bereikbaar via de browser van uw desktop en mobiel HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl) en app tunein radio. 

Gasten in Radio Actueel van 21 mei Gasten in Radio Actueel van 21 mei