Eindelijk weer dansen met Edsel Juliet & La Banda Loca in Huis Verloren

23-05-2022

HOORNGIDS HOORN | Dansen en uitgaan. Het kan eindelijk weer. Op zondag 5 juni wordt het als vanouds lekker dansen op de live muziek van Edsel Juliet & La Banda Loca in Huis Verloren. 

Sta jij zondag 5 juni ook mee te swingen op Latin Caribisch muziek? Niet alleen Edsel Juliet en zijn muzikanten hebben de zondagmiddagfeesten in Hoorn gemist. Ook de bezoekers kijken al langer uit naar deze gezellige dansfeesten. Edsel Juliet: “Voor de coronamaatregelen waren deze maandelijkse feesten, een mooie weekendafsluiting of een goed begin van de nieuwe week. Maar nu zijn we weer terug en gaan we samen met de bezoekers er iets moois van maken.“

Caribisch buffet
De entree bedraagt zeven euro en voor vroege vogels is er een gratis Caribisch buffet. “Wie op tijd komt krijgt een mooie kleine portie. Maar denk eraan: op=op, het is een aardigheid”, aldus Juliet . 
Het optreden van Edsel Juliet & La Banda Loca in Huis Verloren aan de Kerkstraat 10 in Hoorn is van 17.00 tot 21.00 uur op zondag 5 juni. De entree bedraagt 7 Euro. Voor meer info kijk op EdselJuliet.com (http://EdselJuliet.com).

Foto: In 2020 deed Edsel mee aan het RTL 4 televisieprogramma ’All Together Now’ 

All together now 2020 All together now 2020