Regionale zender Enjoy TV failliet

ingevoerd op 27-4-2006

De regionale commerciële omroep Enjoy TV is failliet. De uitzendingen zijn woensdagavond gestaakt. Enjoy TV uit Alkmaar zond uit in vrijwel de hele provincies Noord- en Zuid-Holland via onder meer de kabelbedrijven Multikabel, UPC en Casema. De zender was de opvolger van R.O.B.TV.

De zender startte officieel op maandag 1 augustus 2005, maar zond al vanaf maandag 18 juli 2005 promo’s uit. Op de zender waren programma’s als Diet Battle, Op stap met ..., Kids for animals, Op spreekuur bij de dierenarts, Report en Backstage te zien.
Enjoy TV is een handelsnaam van Future Finance Worldwide C.V. Deze vennootschap is in staat van faillisement verklaard op 6 april 2006. De curator in dit faillisement is Mr. A.H.J. Dunselman van Schenkeveld Advocaten te Alkmaar.

Hoewel het faillissement begin april al werd uitgesproken, ging Enjoy TV gewoon door met haar uitzendingen. Dit tot onvrede van curator A. Dunselman uit Alkmaar. Hij sommeerde de uitzendingen te staken. Dat werd aanvankelijk geweigerd maar woensdagavond stopten de uitzendingen alsnog.

Voor een interesante column over regionale TV:

Reacties
Reactie: (E. Pruis)
16-5-2006, 11:11
No problem, wat hebben deze zenders van mensen die hun hobby uitvoeren veelal van ons belastinggeld via subsidie te voegen ?? helemaal nul komma niets. Rest volgt ?.

Reactie: (kees )
29-4-2006, 15:05
’Geestelijk’ waren de programma makers van Enjoy TV al vanaf de start ’failliet’.

Reactie: (RTVN)
28-4-2006, 23:23
toch wel grappig zulks

erst RegioNet
dan ROB en nu Enjoy

schijnbaar altijd al een doodgeboren kindje geweest

Reactie: (Laurie)
27-4-2006, 23:10
Spijtig voor hen die daar werken maar gelukkig, weer een zender minder die totaal niets toe te voegen heeft/had aan het bestaande aanbod.