Bewoners Overleg Kersenboogerd (BOK) ziet het niet meer zitten

Sterk teruglopend bezoekersaantal en tekort aan vrijwilligers

HOORNGIDS HOORN | Door het sterk teruggelopen aantal bezoekers en het tekort aan vrijwilligers voor de Agendacommissie, overweegt het Bewoners Overleg Kersenboogerd te stoppen.

Voorzitter Jerry Tonneman: ”Helaas moet de Agendacommissie van het Bewoners Overleg Kersenboogerd concluderen dat we op een kantelpunt staan. De opkomst bij de laatste paar bijeenkomsten was bijzonder laag en ook zijn we vanaf juli nog maar met 2 vrijwilligers die het BOK draaiende moeten houden. Mochten zich geen nieuwe vrijwilligers meer melden dan ziet het BOK zich genoodzaakt om definitief te stoppen. Dat zou voor de grootste wijk van Hoorn toch heel erg zijn.” 

De geplande bijeenkomst van 8 juni 2022 gaat in ieder geval niet door. Mochten zich geen nieuwe vrijwilligers melden, dan houdt het BOK op te bestaan. Doorgaan is alleen mogelijk met nieuwe, gemotiveerde vrijwilligers die zich willen inzetten voor dit wijkoverleg waar niet alleen wordt geklaagd en over problemen wordt gepraat, maar ook positieve leuke initiatieven worden bedacht.

Het BOK zoekt mensen uit de hele Kersenboogerd, ook jongeren. Interesse? Mail dan naar voorzitter Jerry Tonneman, bokhoorn@gmail.com (mailto:bokhoorn@gmail.com). 

Wijkcentrum Kersenboogerd Wijkcentrum Kersenboogerd