Het Park gaat voor volle zalen

Kaartverkoop is van start gegaan

HOORNGIDS HOORN | De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen in Schouwburg Het Park is van start gegaan. Mede dankzij grote namen als Fred van Leer, Youp van ’t Hek, Lenette van Dongen, The Kik en Daniël Arends weet het publiek de weg naar het theater weer te vinden.

Net als in vele schouwburgen in Nederland, start Schouwburg Het Park, in deze periode met de verkoop van voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen. Na twee onzekere corona jaren is theater sinds eind februari weer volledig veilig open voor publiek. “We spreken geregeld bezoekers en bemerken hun enthousiasme weer voor theater. Juist ook na de corona periode. De reacties van het publiek geven ons veel energie!”, aldus schouwburgdirecteur Roel Vente.

Met maar liefst 260 uiteenlopende voorstellingen zoals het concert van The Analogues, musical ‘Grease’, Alex Klaasen met ‘Snowponies’ en topacteur Huub Stapel met ‘Alleen

Familie’ bruist de programmering van het nieuwe seizoen weer vol op. Vanaf dinsdag 7 juni om 13:00 uur start de kaartverkoop voor iedereen die één kaart wil kopen. Meer informatie en kaartverkoop via www.hetpark.nl (http://www.hetpark.nl).

Kaartverkoop gestart Parkschouwburg Kaartverkoop gestart Parkschouwburg