Vrijwilligerspunt ontvangt cheque van 750 euro voor Oekraïners van werkgroep Benefietconcert

Opgebracht bij Benefietconcert in Het Octaaf

HOORNGIDS HOORN | Vrijwilligerspunt Westfriesland werd woensdag verrast met een cheque van 750 euro als bijdrage voor de inzet voor vluchtelingen uit Oekraïne. Het bedrag komt uit de opbrengst van het benefietconcert ’Concert voor de Vrede’ dat 2e Paasdag plaatsvond in de Protestantse Kerk ’Het Octaaf’ aan de J.D. Pollstraat. Naast het Vrijwilligerspunt Westfriesland is er ook een cheque gegaan naar Stichting Aydamé en 1.Hoorn.

Directeur van Vrijwilligerspunt Miranda Zwart: “Wat geweldig dat wij als organisatie zijn gekozen. Het gebeurt eigenlijk nooit dat wij zomaar een bijdrage ontvangen. Blijkbaar is niet altijd zichtbaar wat we doen. Fijn dat dat voor de werkgroep Benefietconcert wel het geval is. Die waardering doet ons goed. En het geld kunnen we heel goed gebruiken en gaan we inzetten voor lesmateriaal voor de conversatielessen aan de vluchtelingen. Denk aan boekjes, praatplaten en werkmappen. Met dit soort bijdragen kunnen wij onze deelnemers extra helpen, dus ook namens hen: heel veel dank!”

Vrijwilligerspunt Westfriesland ontvangt cheque ter waarde van 750 euro Vrijwilligerspunt Westfriesland ontvangt cheque ter waarde van 750 euro
Oekrains lesmateriaal Oekrains lesmateriaal