Praatavond Cliëntenraad WerkSaam

"Onze Praatavond die ertoe doet"

HOORNGIDS HOORN | De cliëntenraad is een volledig onafhankelijk adviesorgaan voor WerkSaam Westfriesland. Wij adviseren het bestuur en management van WerkSaam in het beleid en de uitvoering van de Participatiewet. Wij zijn er voor de mensen met een bijstandsuitkering en voor de mensen die werken in het ‘beschutte werk’. Wij volgen de beleidsontwikkelingen van WerkSaam en geven daarbij gevraagd én ongevraagd advies aan het bestuur. Daarbij staan de belangen van de verschillende cliëntengroepen voorop.

Omdat wij graag in contact komen met onze achterban organiseren wij op maandag 20 juni, om 19:30 een praatavond in Wijkcentrum Kersenboogerd. Van harte welkom zijn de mensen met een bijstandsuitkering, werkervaringsplek of betaalde baan in ‘beschut werk’ bij WerkSaam. Wij horen graag de verhalen van de ervaringsdeskundigen. Want: Wat doet een bijstandsuitkering met jou?

· Wil jij gehoord worden?

· En dat jouw mening telt?

· Wil je ervaringen uitwisselen met anderen?

· En met leden van de cliëntenraad?

· Om elkaar beter te kunnen begrijpen?

· Om handvatten te krijgen en er iets mee te doen?

Dus kom maandag 20 juni naar onze Praatavond in Wijkcentrum Kersenboogerd,

Of stuur een e-mail naar: clientenraad@werksaamwf.nl (mailto:clientenraad@werksaamwf.nl).

Tenslotte: wij zijn nog op zoek naar nieuwe leden van onze cliëntenraad. Vooral mensen met ervaring met een bijstandsuitkering zijn welkom, met name uit de gemeenten Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en Stedebroec.

Clientenraad Werksaam Westfriesland Clientenraad Werksaam Westfriesland