Always Forward gaat nieuwe voorzitter scouten

22-06-2022

HOORNGIDS HOORN | De Hoornse voetbalclub SV Always Forward is op zoek naar een nieuwe voorzitter, en zet daarbij onorthodoxe middelen in. In samenwerking met het recruitment-marketingbureau De Selectie wordt leden gevraagd de ideale nieuwe voorzitter te ‘scouten’ en via een online tool de selectiecommissie hierover te tippen. Deze week kregen alle leden een kaart met QR-code in de bus. Door deze code te scannen, kunnen de leden hun voorzitterstip doorgeven. Vervolgens kunnen er mooie prijzen gewonnen worden door de tipgevers.

Interim-voorzitter Mark Luiken licht de actie toe: “Sinds het afscheid van onze vorige voorzitter Willem Kluft zijn we onder leiding van een kundige commissie op zoek naar een nieuwe frontman of -vrouw voor het bestuur. Maar met ruim 1200 leden weet je niet precies welke geschikte kandidaten er allemaal rondlopen binnen de vereniging. Daarom hebben we voor deze actie gekozen: ludiek, maar met een serieuze ondertoon. Zo hopen we door middel van het verenigingsnetwerk toch aan onze ideale kandidaat-voorzitter te komen.”

Onlangs kondigde de club een verregaande samenwerking aan met stadsgenoot HCSV Zwaluwen ’30. Het is dus belangrijk dat er de komende jaren goed en georganiseerd leiding wordt gegeven aan de grootste club van Westfriesland. Luiken: “Er staat een prima organisatie te wachten op de nieuwe voorzitter. Daarom zoeken we iemand die vooral in staat is om een organisatie te motiveren en te sturen. Het liefst iemand binnen de vereniging, maar het zou ook zomaar iemand met een groot voetbalhart, sterke organisatorische kracht en een stevige basis in de stad Hoorn kunnen zijn.

Always Forward zoekt voorzitter Always Forward zoekt voorzitter