Gezocht: Culturele activiteiten voor de Cultuurweek 2022

Cultuurweek Hoorn van 31 oktober tot en met 11 november

HOORNGIDS HOORN | Cultuuraanbieders in de Gemeente Hoorn opgelet! Vanaf nu kunt u uw aanbod voor Cultuurweek Hoorn 2022 van maandag 31 oktober t/m vrijdag 11 november aanmelden! Een uitstekende manier om nieuwe leden te werven en kinderen enthousiast te maken voor uw culturele activiteiten. De Cultuurweek start na de herfstvakantie en duurt 2 weken. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar kunnen twee weken lang gratis deelnemen aan allerlei culturele activiteiten bij Hoornse cultuuraanbieders. Zo kunnen zij kunnen op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennismaken met cultuur.

Wilt u als cultuuraanbieder ook een activiteit aanbieden en meedoen in dit project? Meld u dan aan bij Viènna Dekker via v.dekker@blauweschuit.nl (mailto:v.dekker@blauweschuit.nl) en ontvang meer informatie en het aanmeldformulier waarmee u uw aanbod kunt opgeven. Het aanbod kan t/m 16 september worden aangemeld. Cultuuraanbieders die eerdere edities hebben geparticipeerd hebben het aanmeldformulier reeds ontvangen.

We willen graag de activiteiten voor de deelnemers gratis aan bieden. Om dit mogelijk te maken is er een activiteitenbudget beschikbaar vanuit de organisatie van de Cultuurweken. Eventuele kosten kunt u aangeven bij het aanmelden van de activiteit.

Alle aanbieders die zich hebben aangemeld ontvangen uiterlijk 22 september bericht van de Cultuurweek organisatie of zij kunnen deelnemen met al het aanbod in verband met de begroting van het project.

Richtlijnen aanbod:
- U kunt tijdens de Cultuurweek ( 31 oktober t/m 11 november) één of meerdere éénmalige activiteiten aanbieden
- U kunt een activiteit aanbieden aan schoolklassen onder schooltijd of voor individuele deelnemers in na schooltijd
- Activiteiten kunnen plaats vinden voor schoolklassen tussen 09.00 – 13.30 uur
- Activiteiten na schooltijd vinden plaats na 15.30 uur i.v.m. schoolroosters

Vanaf eind september wordt de Cultuurweek actief gepromoot door middel van flyers op basisscholen, persberichten en sociale media. Vanaf 10 oktober kunnen kinderen en scholen zich inschrijven zal komen op www.hoornbeweegt.nl

De Cultuurweek wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Hoorn i.s.m. Stichting Netwerk en De Blauwe Schuit.

Stichting Netwerk - tekenworkshop1 Stichting Netwerk - tekenworkshop1
Techniek2 Techniek2
Stchting Netwerk Cultuurweek Stchting Netwerk Cultuurweek