Tentoonstelling bij Oud Hoorn 'Uit eigen bezit’

Schilderijen en aquarellen die de moeite meer dan waard zijn

HOORNGIDS HOORN | In de expositiezaal van Vereniging Oud Hoorn aan Onder de Boompjes is vanaf heden de tentoonstelling ‘Uit eigen bezit’ te zien. 

Diverse professionele - en amateurkunstenaars hebben allerlei schilderachtige locaties en bijzondere gebouwen in Hoorn vastgelegd op doek. Vanaf het (verre) verleden tot op de dag van vandaag. In de loop der jaren is vereniging Oud Hoorn regelmatig verrast met schenkingen van deze werken. Schilderijen en aquarellen die de moeite meer dan waard zijn om met een breed publiek te delen.

Tot 6 september is in de Kerkmeijerzaal van het Oost-Indisch Pakhuis een expositie ingericht met een zorgvuldige selectie uit deze eigen kunstcollectie van Vereniging Oud Hoorn. Gratis entree.  

Overigens staat de Vereniging altijd - in overleg - open voor schenkingen in welke vorm dan ook om ook op die manier Hoorns erfgoed te beschermen. U kunt contact opnemen via info@oudhoorn.nl (mailto:info@oudhoorn.nl).   

Het Oost-Indisch Pakhuis is te bezoeken elke dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. 

Adres: Onder de Boompjes 22, 1621 GG Hoorn. www.oudhoorn.nl (http://www.oudhoorn.nl)

Binnenluiedijk Binnenluiedijk