Aankondiging middagbijeenkomst Alzheimer Café Hoorn 

Onderwerp: ‘Praat met mij en niet over mij’

HOORNGIDS HOORN | Op woensdag 17 augustus aanstaande wordt er een bijeenkomst gehouden van het Alzheimer Café Hoorn. Het onderwerp van deze middag luidt: ‘Praat met mij en niet over mij’. Ik heb ook een stem en een mening. Ook ik heb behoefte aan waardigheid en respect. Hoe blijf ik verbonden met mijn partner of kind? Er is een echtpaar als ervaringsdeskundige uitgenodigd. De gespreksleider van deze middag is Elly Buter.

De locatie waar de bijeenkomst wordt gehouden is: Avondlicht, Geldelozeweg 66 te  Hoorn. Inloop is mogelijk vanaf 14.30 uur. Het programma begint om 15.00 uur. 

De toegang is gratis. Bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden. 

Info: bij Ellen Bos-Ruijer via e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl (mailto:e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl) of te bereiken via 0229-741741 (Geriant). Bij verkoudheidsklachten vragen wij u thuis te blijven. 

De website is: www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland  (https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland )

Alzheimer Café Hoorn is onderdeel van Alzheimer Nederland en wordt georganiseerd in samenwerking met Omring, Wilgaerden, JonkersZorg, Martha Flora Hoorn en Geriant West-Friesland. 

Alzheimer Alzheimer