Leegstaande distributiecentrum van Lidl overgenomen door VSDV uit Zwaagdijk-Oost

Sleuteloverdracht in september

HOORNGIDS ZWAAG | Op 26 juli tekende Transportbedrijf Van Straalen de Vries (VSDV) uit Zwaagdijk-Oost de overname van voormalig distributiecentrum van Lidl in Zwaag. Naar verwachting is de locatie in januari 2023 operationeel. VSDV realiseert hiermee een nieuw logistiek centrum in Zwaag.

Voor VSDV betekent deze realisatie een investering in de toekomst. Met een oppervlakte van 8 hectare biedt de locatie volgens het transportbedrijf voldoende ruimte voor de groeiende vraag naar opslag en distributie. Het transportbedrijf zal de locatie na een aantal aanpassingen gaan inzetten voor uitbreiding van de eigen kantoor- en opslagruimtes en voor efficiënte opslag van klantgoederen. Met ruim honderd laadperrons, een groot aantal parkeerplaatsen, bedrijfskantine en veel kantoorruimte is deze locatie de juiste plek in de regio die voldoet aan alle wensen van het bedrijf uit Zwaagdijk-Oost.

De sleuteloverdracht staat gepland voor september, de twee maanden daarna zijn gereserveerd voor werkzaamheden aan het pand. Zo krijgen de bedrijfskantine en de kantoor- en personeelsruimtes een upgrade en worden de verschillende kantoorunits samengevoegd tot een open ruimte die de samenwerking tussen teams bevordert. De opslagruimte neemt VSDV in eerste instantie ongewijzigd in gebruik, om die in een later stadium zo nodig aan te passen.

Bron: Transport Online (https://www.transport-online.nl/site/143131/transportbedrijf-van-straalen-de-vries-neemt-voormalig-dc-in-zwaag-over/)

Voormalig Lidl distributiecentrum Zwaag Voormalig Lidl distributiecentrum Zwaag