Workshop – Kidzpix – dieren fotograferen

Voor kinderen vanaf 8 t/m 14 jaar

HOORNGIDS REGIO | Op woensdag 10 augustus wordt van 10:30 – 12:00 wordt een Kidzpix workshop georganiseerd in Hertenkamp Enkhuizen. 

Dieren zijn heel leuk om te fotograferen, maar zeker niet makkelijk! Hoe lief zijn de dieren van de kinderenboerderij? Zij komen op je af of gaan gewoon hun eigen gang. In deze workshop wordt geleerd als een echte fotograaf naar het dier te kijken. Hoe ga ik dit dier fotograferen? Van boven af of juist heel laag met de camera? Misschien is het leuker om alleen van de kop een foto te nemen? Van deze kant of de andere kant, afhankelijk natuurlijk van de zonnestand. Na het fotograferen worden de mooiste foto’s bekeken. Goed om te weten: het handigste is met een mobiele telefoon te fotograferen – maar een fototoestel is ook prima! Belangrijk: neem een usb kabel mee!  

Deze workshop is vooral geschikt voor kinderen in de leeftijd van 8 – 14 en kost € 7,50. Je hebt pas een plaats als je reservering is bevestigd.

Opgave: reservering@hertenkampenkhuizen.nl (mailto:reservering@hertenkampenkhuizen.nl) of telefonisch: tel 0228-320310 . Het adres is: Hertenkamp Enkhuizen, Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen.

20 loran maandag 1 20 loran maandag 1