Kind zit vast in Tesla, hulpdiensten schieten te hulp

Jongetje tijdens warme weer meer dan een uur in op slot geraakte Tesla. Brandweer slaat raam in.

HOORNGIDS HOORN | Het gebeurde op vrijdagochtend op de parkeerplaats aan het ABC in Hoorn. De hoogzwangere moeder liep na het parkeren om de auto om haar zoontje uit de auto te halen. Daarbij bleef haar handtas nog in de auto liggen. Tijdens het omlopen ging de Tesla op slot. Met als gevolg dat de kleine Moos met het warme weer zat opgesloten in de auto. De handtas was een beveiligde handtas waardoor de Tesla waarschijnlijk geen signaal van het toegangssysteem kreeg.

Langere tijd heeft de moeder geprobeerd om de Tesla open te krijgen, maar tevergeefs. De auto met daarin de kleine man bleef op slot. Zelfs de leverancier van de auto kon of mocht de auto niet op afstand openen omdat de eigenaar niet bij het voertuig was en in het buitenland was. Ook waren en geen reservesleutels beschikbaar.

Hulpdiensten
Uiteindelijk zijn de hulpdiensten waaronder de brandweer erbij gehaald om het jongetje uit de auto te halen. Ook de brandweer heeft geprobeerd om de auto open te krijgen, maar moest uiteindelijk het raam van de auto inslaan. De kleine Moos kon uit de auto gehaald worden en met mama worden herenigd. De brandweermensen hebben hem met mama meegenomen en de brandweerauto laten zien. Al snel maakten de tranen plaats voor een grote glimlach. Helemaal nadat de brandweer een hele mooie beer voor hem had. Al met al een heel avontuur, maar gelukkig kon hij heerlijk met zijn nieuwe vriend de beer en een autootje spelen en was alles weer goed.
Foto’s: Inter Visual Studio

Kind zit vast in Tesla, hulpdiensten schieten te hulp Kind zit vast in Tesla, hulpdiensten schieten te hulp