Kippenbord en meer bij Hertenkamp Enkhuizen

16-08-2022

HOORNGIDS REGIO | Hoewel de zomervakantie bijna voorbij is, zijn er bij het Hertenkamp Enkhuizen deze week nog verschillende speurtochten te doen. Er liggen maar liefst  4 speurtochten klaar.

Speurtocht ‘vlinders in de Tuin’  is leuk voor kinderen al vanaf 3 jaar. Voor kinderen vanaf 8 jaar wordt de speurtocht uitgebreid met een uitdagende ‘Kraak de Code-puzzel’. Gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar kunnen de ‘GPS ontdekkingstocht’ doen. Dit is een  leuke wandeling in en om het Wilhelminaplantsoen met behulp van een GPS-apparaat, waarbij leuke weetjes over de omgeving ontdekt kunnen worden.

Levend Kippenbordspel

En ten slotte is er het grappige ‘Levend Kippenbord’ spel voor het hele gezin! Met de opzet van het bekende ganzenbord is er een spelbord over het hele terrein en de natuurtuin uitgezet. Speel het spel, strijd tegen elkaar en ontdek onderweg kippenweetjes en onze prachtige natuurtuin. Uiteraard kan men ook nog lekker dieren kijken en knuffelen in de kinderboerderij, spelen in de natuurspeltuin en op het terras genieten van iets lekkers én het prachtige uitzicht over de hertenweide.

In de komende week kan men van 10:00 - 13:00 terecht bij het Hertenkamp. Voor vragen en reserveren:  reservering@hertenkampenkhuizen.nl (mailto: reservering@hertenkampenkhuizen.nl)  of 0228 321 310 Het adres is: Hertenkamp Enkhuizen, Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen.

kippenbord spel 1 kippenbord spel 1
kippenbord spel 2 kippenbord spel 2