Middagbijeenkomst Alzheimer Café Hoorn 

29-08-2022

HOORNGIDS HOORN | Op woensdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag en wordt er een bijeenkomst gehouden van Alzheimer Café Hoorn, waar wordt stilgestaan bij deze belangrijke dag en extra aandacht wordt gevraagd voor dementie. Het thema voor deze dag dit jaar is ‘Samen op pad’. Hier kun je op velerlei manieren samen invulling aan geven en Alzheimer Café Hoorn heeft een creatieve middag met muziek gepland. De gespreksleider van deze middag is Annet Koelman. 

De bijeenkomst vindt plaats in wijkcentrum Grote Beer bij het winkelcentrum in de Grote Waal te  Hoorn. Inloop is mogelijk vanaf 14.30 uur. Het programma begint om 15.00 uur. De toegang is gratis. Bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden. Bij verkoudheidsklachten wordt u verzocht om thuis te blijven. Info bij Ellen Bos-Ruijer via e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl (mailto:e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl) of te bereiken via 0229-741741 (Geriant). Zie ook www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland (http://www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland) 
Alzheimer Café Hoorn is onderdeel van Alzheimer Nederland en wordt georganiseerd in samenwerking met Omring, Wilgaerden, JonkersZorg, Martha Flora Hoorn en Geriant West-Friesland.

Wijkcentrum Grote Waal Wijkcentrum Grote Waal