HoornRadio aanwezig op de Kunst- en Cultuurmarkt

30-08-2022

HOORNGIDS HOORN | HoornRadio dé lokale radiozender voor Hoorn, Blokker en Zwaag is zondag 4 september aanwezig op de Kunst- en Cultuurmarkt in de binnenstad van Hoorn. Onze kraam staat op de stoep bij modezaak BIJ KAAR, Gedempte Turfhaven 46.

HoornRadio zendt live uit vanaf de markt van 12 uur tot 17 uur. De eerste twee uur zal Hendric van Doorn het programma presenteren. Hij zal bij standhouders langsgaan en interviews maken. En natuurlijk zal er ook muziek te horen zijn.

Live sportprogramma 
Vanaf 14 uur neemt Wally Ooms het stokje over en zal vanaf de markt tot 17 uur het wekelijkse sportprogramma ’HoornRadio Sport’ presenteren. Hij zal daarbij ook veelvuldig contact hebben met de verslaggevers die zich op de voetbalvelden langs de lijn bevinden. Zo blijft u ook op de hoogte van wat daar gebeurt. 
De technici die deze uitzending mogelijk maken zijn Jacqueline Groen, Peter Kaarls en Edo van Eekeres. Vind je het leuk om te zien hoe radio wordt gemaakt? Kom maar kijken bij onze kraam, je bent van harte welkom.

Cultuurmarkt 2021 A Cultuurmarkt 2021 A