Gouden Bel levert Rob uit Hoorn 50.000 euro op bij tv-show Miljoenenjacht

Miljoenenjacht' is tot en met zondag 16 oktober wekelijks te zien om 19.55 uur bij SBS6

HOORNGIDS HOORN | Rob (37) uit Hoorn is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zondagavond 4 september te zien was bij SBS6.

Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rob met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Hij belde bij koffernummer 12 en won daarmee 50.000 euro. Rob was samen met negenenveertig buurtgenoten uit de Grote Waal in de studio aanwezig.

‘De Gouden Bel’  

De kandidaat met ‘De Gouden Bel’ kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen van de koffer te bellen. Hij of zij krijgt die mogelijkheid bij de eerste 11 koffers. Vervolgens wint hij of zij het bedrag dat op de cheque in de koffer staat, tot maximaal 50.000 euro. Belt de kandidaat met ‘De Gouden Bel’ voor de koffer met 5 miljoen euro? Dan wint hij of zij 100.000 euro.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Groningen 

Een inwoner uit Groningen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 211.000 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met per vak vijftig deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

’Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 16 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.

Rob wint 50.000 euro met de Gouden Bel in Postcode Loterij Miljoenenjacht Rob wint 50.000 euro met de Gouden Bel in Postcode Loterij Miljoenenjacht