Hoorn Modestad najaarseditie op 24 en 25 september

Hoorn beste binnenstad

HOORNGIDS HOORN | In augustus werd Hoorn door Weekblad Elsevier uitgeroepen  tot ‘Beste binnenstad’ van Nederland. Een titel om trots op te zijn volgens de Hoornse ondernemers. Daarom organiseert Stichting Hoorn Modestad op 24 en 25 september weer een gezellige najaarseditie van Hoorn Modestad met aansluitend de Hoorn Fashion Week tot en met zaterdag 1 oktober.

Trots op Hoorn

Het thema van de najaarseditie is ‘Trots op Hoorn’. De vermelding van ‘Beste binnenstad’ is immers iets om blij mee te zijn. Het bewijst dat een goede samenwerking tussen gemeente, organisaties en actieve ondernemers er voor zorgt dat we samen een bruisende binnenstad kunnen bieden aan bewoners en bezoekers van de stad. Stichting Hoorn Modestad roept dan ook alle bedrijven op om mee te doen aan een mooi modeweekend in de stad. Niet alleen fashion stores, maar ook modegerelateerde zaken als kappers, opticiens, beautysalons en de Hoornse horeca.

Hoorn Modestad

Inmiddels hebben al ruim twintig bedrijven toegezegd om mee te doen aan de najaarseditie van Hoorn Modestad. Het evenement wordt gefinancierd door een bijdrage van de deelnemers Hoorn Modestad, van de OSH en de Rabobank.

Wil jij als ondernemer ook meedoen? Mail dan voor 12 september naar: info@schutzfashion.nl (mailto:nfo@schutzfashion.nl).

Hoorn Modestad Hoorn Modestad