Activiteiten bij Inloophuis Pisa weer van start

Het 'gewone' leven is weer opgepakt

HOORNGIDS HOORN | Nu de zomervakantie voorbij is en we het ’gewone’ leven weer oppakken, gaat Inloophuis Pisa ook weer van start met de reguliere activiteiten. 

Creatief Atelier
Vanaf donderdag 1 september kon je alweer aan de slag met verf, papier, lijm, scharen etc. Al doende kun je je ontspannen, creatief bezigzijn en kom je misschien even los van de stress van alledag. Onder begeleiding van Joki Harms kun je allerlei materialen gebruiken, het is zeker ook geschikt voor mensen die zichzelf niet creatief vinden. Je bent gewoon lekker samen bezig.

Herensociëteit
Op donderdagavond 8 september komt de mannengroep weer bij elkaar. De deelnemers koken meestal samen in de mooie keuken van PISA, maar gaan onder leiding van Jos Butter soms ook iets anders doen. Er wordt over van alles gesproken en er is zeker ook ruimte voor een lolletje.

Qi Gong
Vanaf dinsdag 27 september kun je weer meedoen met Qi Gong. Deze Chinese yoga die wordt gegeven door Gaitrie Jipat is een heerlijke manier om je te ontspannen door je in te spannen. Door middel van vloeiende bewegingen werk je aan gronding en doorstroming van energie.

Inloophuis Pisa Inloophuis Pisa