Geef sportmateriaal een tweede leven

07-09-2022

HOORNGIDS HOORN/ZWAAG | Elk kind verdient de kans om met degelijk materiaal haar of zijn favoriete sport te beoefenen en het spelplezier, de gezondheid en veiligheid daarmee te vergroten. Sportclubs Westfriezen in Zwaag en Always Forward in Hoorn gaan daarom samen met de Kinderkledingbank van Hoorn een mooi project starten dat op diverse vlakken goed doet.

De Sportbank wordt ingericht bij de Kinderkledingbank en hiervoor wordt een inzameling georganiseerd van gebruikte, nog knappe voetbalspullen! Denk hierbij aan sport- en voetbalschoenen, knie/scheenbeschermers, (keepers)handschoenen & kleding (sokken, shirts en broeken, zowel kort als lang). Om zo aan de start van het nieuwe seizoen meer kinderen van gepaste kleding te voorzien. Zo zijn er nog blijere gezichten te zien op de velden en langs de zijlijn, terwijl ook meteen duurzaamheid een handje wordt toegestoken.

In september kunnen bij zowel Westfriezen als bij Always Forward de gebruikte sportkleding en spullen worden ingeleverd. Zij zullen er dan voor zorgen dat de ingezamelde spullen bij de Kinderkledingbank van Hoorn worden geleverd.

sv Westfriezen: Wilhelminalaan 11, 1689 EJ Zwaag

Always Forward: Sportlaan 2  1623 ML Hoorn

Kinderkledingbank Hoorn: De Oude Veiling 106, 1689 AD Hoorn

Foto Google: KKB De Oude Veiling 106

Kinderkledingbank Kinderkledingbank