Gratis theatervoorstelling voor mensen met dementie

09-09-2022

HOORNGIDS REGIO | Op dinsdagmiddag 4 oktober wordt de Wereld Alzheimerdag in Westfriesland gevierd in Partycentrum De Nieuwe Doelen aan de Spoorstraat 2 in Enkhuizen. Deze middag treedt cabaretgroep Het Draait Om Mensen, Nietwaar? op. Zij zullen met prachtige liedjes en cabaret, onder de titel ’Samen op pad’ de mensen een heerlijke middag bezorgen. 

Deze middag is bedoeld voor mensen met dementie en hun mantelzorgers/begeleiders in het woongebied Westfriesland, die thuis wonen. De toegang is gratis.

Gratis parkeren
Bij het NS station van Enkhuizen is volop gratis parkeergelegenheid. Je kan ook makkelijk vanaf het station naar De Nieuwe Doelen lopen. De middag met Het Draait Om Mensen, Nietwaar? begint om 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur) en zal duren tot ongeveer 16.00 uur. Bij binnenkomst staat er een kopje koffie/thee klaar. 

Aanmelden
Men kan zich aanmelden via west-friesland@alzheimervrijwilligers.nl of via secretaris Bert van Dijkhuizen: b.vandijkhuizen@alzheimervrijwilligers.nl (mailto:b.vandijkhuizen@alzheimervrijwilligers.nl). Telefonisch mag ook op 0610683700. Belangstellenden wordt verzocht om zo spoedig mogelijk te reageren.

Steun voor mensen met dementie Steun voor mensen met dementie