Autoschade Dampten slaat eerst paal van hypermodern bedrijfspand op Zevenhuis

12-09-2022

HOORNGIDS HOORN | Afgelopen zaterdag hebben schademanager Peter Garritsen en Bas van der Linden van Sprankhuizen samen de eerste paal geslagen van wat een hypermodern bedrijfspand gaat worden op bedrijventerrein Zevenhuis. 

Uiteraard was het complete schadeteam aanwezig om  deze belangrijke mijlpaal te vieren. Peter Garritsen: ”Met onze slogan ’verzekerde zorg voor elk merk’ zijn wij al tientallen jaren actief in de autoschade-herstelbranche op onze huidige locatie Dampten in Hoorn. Hoe mooi en uniek is het dan dat wij van Pieter en Bas de kans krijgen om met een compleet nieuw hypermodern bedrijf te starten op Zevenhuis in Hoorn.”

Allernieuwste snufjes 
Het bedrijf zal de beschikking krijgen over de allernieuwste snufjes, zoals infrarood Spuit- en all-in one-cabines, 4-punts laser uitlijnapparatuur, computergestuurde schademeet- en kalibratiesystemen. Daarmee kan het team de auto of bus weer in topconditie aan de klant overhandigen. 

Duurzaam
Peter Garritsen: ”Vanzelfsprekend werken wij gasloos en is de nieuwe locatie voorzien van warmtepompen, vloerverwarming en zonnepanelen. Ook wij zijn in onze bedrijfsvoering continu bezig met duurzaamheid. Herstellen in plaats van vervangen en zo min mogelijk materiaalverbruik zijn thema’s die iedere dag actueel zijn.
Om nog meer recht te doen aan al onze activiteiten hebben wij met deze mooie nieuwe toekomst ook onze nieuwe look en feel gepresenteerd. Een frisse nieuwe huisstijl waarbij het blauw/groene embleem in de zomer van 2023 trots gaat prijken op onze nieuwe locatie. Wij zijn trots op ons team dat dit allemaal mogelijk heeft gemaakt.”

Autoschade Dampten slaat 1e paal Zevenhuis A Autoschade Dampten slaat 1e paal Zevenhuis A
Autoschade Dampten slaat 1e paal Zevenhuis B Autoschade Dampten slaat 1e paal Zevenhuis B