Te gast bij Radio Actueel: Arnoud Schaake (Oud Hoorn), Mitchel Sluis (VVD), Frank van Rooij (HL) en René Assendelft (wethouder)

Zaterdag 17 september van 10 tot 12 uur op HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 17 september 2022 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 10 tot 12 uur.

Een programma met gasten, actualiteiten en muziek. De gasten deze ochtend zijn Arnoud Schaake namens de Vereniging Oud Hoorn. Hij komt vertellen over de lezingen die gegeven worden over Hoorn viert de vrijheid, het gemeenteraadslid Mitchel Sluis (VVD) over racistische uitingen op een stenen muur die maar niet verwijderd worden en met gemeenteraadslid Frank van Rooij (Hoorn Lokaal) maken we kennis en spreken we over zijn ambities. Bovendien gaan we in gesprek met wethouder René Assendelft over de portefeuilles die hij beheert. Uiteraard is er ook weer prettige muziek te beluisteren!

Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziekkeuze Peter Kaarls.

Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot een week daarna op www.hoornradio.nl ‘Live Gemist’ (https://www.hoorn-online.nl/players/lg.php), bereikbaar via de browser van uw desktop en mobiel. HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/hr.php) en de app Tunein Radio. 

Arnoud Schaake, Mitchel Sluis, Frank van Rooij, René Assendelft Arnoud Schaake, Mitchel Sluis, Frank van Rooij, René Assendelft