Tekenen en schilderen in Atelier Kersenboogerd

21-09-2022

HOORNGIDS HOORN | In het najaar van 2022 start de cursus: ‘Tekenen en Schilderen’ in Atelier Kersenboogerd. Tekenen en schilderen is voor veel mensen een fijne hobby, een vrijetijdsbesteding, een stuk ontspanning. Of men vindt het leuk om met elkaar in contact te komen en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Iedereen vanaf ongeveer 50 jaar kan onder professionele begeleiding deelnemen, met of zonder ervaring, in een kleine groep.

Er wordt gewerkt met verschillende materialen aan leuke opdrachten. Deelnemers inspireren elkaar en komen tot verrassende resultaten en ontwikkelingen. De cursus wordt begeleid door een ervaren docent. 

Informatie en aanmelden
De kosten zijn €42,- per blok van in totaal 12 lessen, inclusief materiaal. Bij voldoende deelnemers start de cursus dit najaar. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Linda Gerth via Stichting Netwerk, telefoon 0621307241. De bijeenkomsten vinden plaats op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in de Huiskamer van Betsy Perk (Kersenboogerd).

Betsy Perk Betsy Perk