Tweede Westfriese Struuntocht zaterdag 8 oktober

22-09-2022

HOORNGIDS REGIO | “We zijn er klaar voor en hopen op veel wandelaars.”, aldus Henk Driessen, voorzitter van Stichting Westfriese Struuntocht. De tweede editie van de Westfriese Struuntocht vindt op 8 oktober vanaf 19.00 uur plaats. Een fundraising wandeltocht door Enkhuizen. “Het draaiboek van 2020 is nog fraaier geworden dankzij de vele vrijwilligers die bij willen dragen aan deze avond.”

Tijdens de tocht wandelt u door de straten, langs en in een enkel geval zelfs dwars door bijzondere, soms monumentale, panden. U ontdekt verborgen straatjes, bedrijven, verenigingen en fraaie architectuur. “Het wordt een avond wandelen, ontdekken en beleven”. 
  
Opbrengst kaartverkoop voor goede doelen
De opbrengst van de kaartverkoop gaat dit jaar naar Voedselbank West-Friesland en Voor Effies. De voedselbank strijdt elke dag voor gezinnen die in een financiële noodsituatie zitten. Voor Effies is er voor mensen bij wie het leven tegenzit. Zo krijgen mensen een jaar lang de mogelijkheid van een nieuwe start. “Twee doelen waar wij ons, samen met u, graag voor inzetten.” Tickets kosten €15,00 p.p. en zijn verkrijgbaar via https://www.westfriesestruuntocht.nl/tickets/ (https://www.westfriesestruuntocht.nl/tickets/). Kinderen tot 10 jaar wandelen gratis mee. 

Vertrouwd startpunt, nieuw eindpunt
De wandeltocht op 8 oktober is vanaf 19.00 uur en start bij het Station in Enkhuizen om vervolgens te eindigen in De Nieuwe Doelen waar u nog gezellig kunt napraten. De organisatie is in handen van serviceclubs in/rond Enkhuizen: Kiwanis Westfriesland, Lions Enkhuizen en Rotary Enkhuizen.

WF Struuntocht WF Struuntocht