Gasten bij Radio Actueel: Esther Jeunink (straatpastor), Rita Lodde (Begraafplaats Keern), Diana Dekker (CDA), Jessica Visser (HL)

Zaterdag 24 september van 10 tot 12 uur op HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 24 september 2022 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 10 tot 12 uur.

Een programma met gasten, actualiteiten en muziek. Met Esther Jeunink, straatpastor te Hoorn, spreekt Johan van der Tuin over het Smalle Beurzen Festival; met Rita Lodde, secretaris van de Stichting Vrienden van begraafplaats Keern, over nieuwe ontwikkelingen op deze begraafplaats en met de gemeenteraadsleden Diana Dekker (CDA) en Jessica Visser (Hoorn Lokaal) over door hun gestelde vragen over verhoging van (gas)prijzen en de gevolgen ervan voor zwembad De Waterhoorn en sportaccommodaties.

Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziekkeuze Peter Kaarls.

Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot een week daarna op www.hoornradio.nl ‘Live Gemist’ (https://www.hoorn-online.nl/players/lg.php), bereikbaar via de browser van uw desktop en mobiel. HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/hr.php) en de app Tunein Radio. 

Esther Jeunink - Rita Lodde - Diana Dekker - Jessica Visser Esther Jeunink - Rita Lodde - Diana Dekker - Jessica Visser