Smalle Beurzen Festival

Op HoornRadio zaterdag 24 september tussen 10 tot 12 uur

HOORNGIDS HOORN | Op zaterdag 1 oktober 2022 vindt het tweede Smalle Beurzen Festival plaats. Een dag met informatie en plezier voor iedereen met een smalle beurs. Op de informatiemarkt vind je organisaties die je verder willen en kunnen helpen. In het radioprogramma Radio Actueel op zaterdag 24 september van 10 tot 12 uur komt Esther Jeunink, straatpastor in Hoorn, aan het woord over het Smalle beurzen Festival. HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/hr.php) en de app Tunein Radio. Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot een week daarna op www.hoornradio.nl ‘Live Gemist’ (https://www.hoorn-online.nl/players/lg.php), bereikbaar via de browser van uw desktop en mobiel.

Denk aan Hulpverlening Westfriese Kerken, Kinderkledingbank, Stichting Netwerk, Schuldhulpmaatje, Stichting Leergeld, en meer. De gemeente geeft voorlichting over rondkomen, en je kunt gelijk in gesprek met 1.Hoorn of de bijzondere bijstand. Op de Give Away markt kun je gratis spulletjes en kleding shoppen bij AyudaMe en Jan en Lida zijn aanwezig met hun gratis kinderfietsjes.
Bovendien is er veel leuks en lekkers voor jong en oud, kun je je ontspannen laten verzorgen bij de kapper en nagelstyliste, en kun je genieten van modeshow, muziek en dans. Kortom: een middag vol informatie en plezier voor ieder die er wat aan heeft!

Meer informatie
Toegang en activiteiten zijn gratis. Iedereen is welkom tussen 13.00 en 17.00 uur op het Dampten 16.

Smalle Beurzen Festival Smalle Beurzen Festival