Gasten bij Radio Actueel: Arnica Gortzak (PvdA) en Ron Dol (Stichting Hoorn Kunst- en Cultuur)

Zaterdag 1 oktober van 10 tot 12 uur op HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 1 oktober 2022 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 10 tot 12 uur.

Deze keer twee gasten: met Arnica Gortzak (raadslid PvdA) hebben we o.a. een terugblik op de laatste raadsvergadering en Ron Dol, bestuurslid van de Stichting Hoorn Kunst en Cultuur, spreekt nogmaals over De Slag op de Zuiderzee, het grootse toekomstige evenement dat in Hoorn zal worden houden. Daarnaast komen diverse actualiteiten voorbij. En uiteraard is er ook weer prettige muziek te beluisteren!

Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziek Peter Kaarls.

Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot een week daarna op www.hoornradio.nl ‘Live Gemist’ (https://www.hoorn-online.nl/players/lg.php), bereikbaar via de browser van uw desktop en mobiel. HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/hr.php) en de app tunein radio. 

Arnica Gortzak (PvdA) en Ron Dol (Stichting Hoorn Kunst- en Ciltuur) Arnica Gortzak (PvdA) en Ron Dol (Stichting Hoorn Kunst- en Ciltuur)