Vrolijke familievoorstelling Spoekies

Gespeeld door Club La van Kzing

HOORNGIDS HOORN | Komen jullie op zondag 9 oktober ook om 16.00 uur naar Wijkcentrum Kersenboogerd in Hoorn?  Dan kunnen jullie kennismaken met Spoekie. Spoekie is het aardigste spook dat je je kan voorstellen. Hij heeft zijn huis opengesteld voor alle spoken die geen plekje kunnen vinden, omdat hun spookhuis is afgebroken. Zij mogen in Spoekies huis wonen, maar alleen als ze zijn uitgespookt, want anders maken ze kinderen bang. Er zijn dus alleen maar aardige spoken bij Spoekies; al doen ze soms wel een beetje raar.

Neem nou de zus van Spoekie, Smeralda. Zij is een beetje onzeker en daarom schept ze ontzettend op over alles. Er is ook een eenhoorn, Sprinkel genaamd, die super positief in het leven staat. Zij heeft een sfeerwolf, die Wolletje heet. En er zijn nog veel meer kleurrijke spoken te zien in deze voorstelling, allemaal even aardig.

Maar op een dag krijgt Spoekie een telefoontje van meneer Go Bald. Zijn spookplek bij de oude fontein in het park wordt afgebroken en hij wil ook graag bij Spoekie wonen. Sommige bewoners van Spoekies huis krijgen al gauw het idee dat meneer Bald andere redenen heeft om bij hen te komen wonen. En die zijn niet zo aardig!  Zal zijn slechte plannetje lukken?

Dit is een familievoorstelling voor mensen vanaf ongeveer 5 jaar, onder regie van Evan en Ellis Castenmiller. Het verhaal is misschien een piepklein beetje spannend, want het gaat over spoken; maar het zijn wél lieve spoken en we beloven dat ze allemaal zijn uitgespookt en dat ze er een gezellig feest van gaan maken!

Kaarten kosten in de voorverkoop €13.00 een aan de zaal €15,00, dat is inclusief een consumptie (koffie, thee, limonade). Ze zijn te bestellen via info@kzing.nl (mailto:nfo@kzing.nl). Hier vindt u meer info over de kaartverkoop (https://club.kzing.nl/kaartverkoop/).

Sprinkel en Wolletje Sprinkel en Wolletje
Spoekies Spoekies