Gasten bij Radio Actueel: Axel Boomgaars (wethouder) en Ellen van der Knaap (raadslid Fractie Tonnaer)

Zaterdag 8 oktober van 10 tot 12 uur op HoornRadio

Zaterdag 8 oktober 2022 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 10 tot 12 uur.

Deze keer twee gasten: met Ellen van der Knaap (Fractie Tonnaer) spreekt Johan van der Tuin over de ‘Kansen in de Kersenboogerd’ en verkeersveiligheid en met Axel Boomgaars, wethouder voor de gemeente Hoorn, over uitdagingen in de portefeuilles die hij beheert. Daarnaast komen diverse actualiteiten voorbij. En uiteraard is er ook weer prettige muziek te beluisteren!

Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziek Peter Kaarls.

Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot een week daarna op www.hoornradio.nl ‘Live Gemist’ (https://www.hoorn-online.nl/players/lg.php), bereikbaar via de browser van uw desktop en mobiel. HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/hr.php) en de app tunein radio. 

Axel Boomgaars (wethouder) en Ellen van der Knaap(raadslid Fractie Tonnaer) Axel Boomgaars (wethouder) en Ellen van der Knaap(raadslid Fractie Tonnaer)

Reacties
Reactie: (Hans Bruynsma)
7-10-2022, 12:09
Mw. v/d Knaap gaat dan wel spreken over de Kansen voor de Kbg, maar weet ze ook dat daar drugshandel plaatsvindt? Voorkomen moet worden dat m.n. het Aagje Dekenplein e.o. verword tot wat de Zeedijk zo'n 30 jaar terug in Amsterdam was: een NO-Go gebied! Handhaving: Treedt op!! Het moet gezellig worden en blijven.