Lang Leve Kunst Hoorn: tweede ronde 

09-10-2022

HOORNGIDS HOORN | De eerste serie van Lang Leve Kunst Hoorn heeft vijfenvijftig zeer blije en geïnspireerde deelnemers opgeleverd. Lang Leve Kunst Hoorn is een kunstproject waar vijftigplussers met elkaar en onder leiding van vakdocenten hun talenten (her)ontdekken.  

Het project Lang Leve Kunst Hoorn draait om verbinding en ontmoeting en natuurlijk het ontdekken van je eigen talent. Of zoals een deelnemer het verwoordde: ‘ik heb genoten van het zingen in groepsverband. Het was ontspannen, leerzaam en het klonk nog goed ook!’ 

In de eerste week van november 2022 start de tweede ronde van het project Lang Leve Kunst Hoorn in creativiteitscentrum de Blauwe Schuit in Hoorn. Ook nu worden vijftigplussers van harte uitgenodigd om deel te nemen aan speelse en interessante workshops zoals dans&beweging, tekenen&schilderen of zang. Margreet Drijver neemt de zang voor haar rekening, Er is een interculturele groep die met elkaar beweegt onder leiding van Zohor Al Masry. En de docent schilderen is Daphne Gerritsma. 

Vanaf nu kan iedereen boven de vijftig zich aanmelden voor één van de workshops. De docenten staan klaar om samen met u het pad van ontdekking op te gaan. Alle workshop omvatten tien lessen van ongeveer 2 uur. 

Deelname is gratis en zowel voor, tijdens en na de workshop is er ruimte voor koffie of thee.  

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Lotte de Kroon: l.dekroon@meewering.nl of te bellen met Ingrid Docter: 06-11352492 

Lang Leve Kunst Hoorn is een initiatief van MEE& de Wering, Stichting Netwerk en de Blauwe Schuit en wordt ondersteund door de gemeente Hoorn, Het Lang Leve Kunst Fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds. 

lang leve kunst hoorn lang leve kunst hoorn