Leuk leesvoer bij de Inloop aan Wilhelminalaan

11-10-2022

HOORNGIDS HOORN | De wintermaanden komen er weer aan. Wat is er dan fijner dan met een goed boek op de bank kruipen? Gordijnen dicht, kaarsjes aan, dekentje, kopje thee, knus, knus, knus.

Op zondag 30 oktober en maandag 31 oktober organiseert Maatwerk Inloop van GGZ Noord-Holland-Noord daarom een gezellige en uitgebreide boekenmarkt. Er is voor elk wat wils en natuurlijk houdt de organisatie in deze tijd de prijsjes klein. 

Struinen
Ga lekker struinen. Wie weet vind je net dat ene boek dat je al zolang wilde lezen. Of ontdek je  weer nieuwe verhalen waar je helemaal in verdwijnt. Naast een ruime keuze uit leesvoer (circa 600 boeken!) is er ook gelegenheid om gezellig een praatje te maken met andere bezoekers. Er wordt natuurlijk een heerlijk bakje koffie of thee met wat lekkers geserveerd. 
De Inloop is te vinden op de Wilhelminalaan 2 in Hoorn, tegenover basisschool De Wissel. Iedereen is van harte welkom op zondag 30 oktober van 11.00 tot 14.00 uur en op maandag 31 oktober van 13.00 tot 15.00 uur.

Boeken Boeken