Versla de winterdip met een korte schildercursus bij De Blauwe Schuit

13-10-2022

HOORNGIDS HOORN | Voor wie dit najaar nog creatief aan de slag wil biedt De Blauwe Schuit in november een aantal korte cursussen aan. In een paar lessen leer je nieuwe vaardigheden en ontdek je jouw creativiteit. 

De dagen worden weer korter, het weer somberder, dus is het juist een goed idee om iets leuks te gaan doen. Dit najaar kun je bij De Blauwe Schuit terecht voor een aantal leuke korte schildercursussen. 

Kennismaken met schilderen
Je kunt kennismaken met schilderen met olieverf, acrylverf of aquareleren. Daarnaast kun je je tekenvaardigheden trainen in de cursus Model tekenen of Keltisch tekenen. Of maak je een eyecatcher voor aan de muur in de korte cursus Abstract werk in beton of Artwork van textiel. 
Naast cursussen voor volwassenen, staat er ook een aantal cursussen voor kinderen op het programma. Ze kunnen schilderen aan de hand van bekende kunstenaars in de Kunstklas! of hun creativiteit kwijt in het Creatief Atelier. 
Ga dit najaar zelf aan de slag om iets moois te maken. Er is heel veel leuks. Je hoeft alleen nog maar te kiezen. Alle informatie over de cursussen en de mogelijkheid om je aan te melden vind je op de website www.blauweschuit.nl (http://www.blauweschuit.nl).

Schildercusus Blauwe Schuit Schildercusus Blauwe Schuit