Kinderkledingbank Hoorn winnaar van regenboogwedstrijd

Door het jaar heen aandacht voor de LHBTIQA+ doelgroep

HOORNGIDS HOORN | Tijdens de Regenboogweek in Westfriesland konden ondernemers en organisaties in hun etalage, pand of aanbod het regenboogthema laten zien. De Kinderkledingbank heeft met hun initiatieven deze regenboogwedstrijd gewonnen.

De Kinderkledingbank Hoorn heeft naast de kleurrijke inrichting de hele maand oktober aandacht voor het pridethema. Eind oktober vieren ze een groot pridefeest voor jongeren van 12 tot 21 jaar. Ook door het jaar heen hebben ze aandacht  voor de LHBTIQA+ doelgroep. Ze hangen bijvoorbeeld alle kinderkleding door elkaar, zonder te categoriseren in jongens en meisjes.

Meer informatie over Regenboogweek Westfriesland

De Regenboogweek in Westfriesland duurt nog tot en met zondag 16 oktober. Wilt u meer weten over de Regenboogweek of de resterende activiteiten bekijken? Ga naar de website van LHBTI Westfriesland; https://platformregenboog.nl (https://platformregenboog.nl).

Wethouder Axel Boomgaars (rechts) feliciteert de winnaars van Kinderkledingbank Hoorn Wethouder Axel Boomgaars (rechts) feliciteert de winnaars van Kinderkledingbank Hoorn