IVN Excursie: Paddenstoelensafari

Zaterdag 22 oktober in het Dijkgatbos van 10.00 tot 12.00 uur

HOORNGIDS REGIO | Ooit gehoord van Aardsterren, Boleten, Knotszwammen of Amanieten? Ga mee op onze paddenstoelensafari op 22 oktober in het Dijkgatbos, Wiergerwerf. Een IVN-gids laat jullie verwonderen over de talrijke soorten en afmetingen van paddenstoelen die er te vinden zijn. Deze herfst zijn heel veel soorten te bewonderen. 

Neem vooral je (klein)kinderen, een fototoestel, een spiegeltje en laarzen mee. Na afloop is er koffie, thee of chocolademelk.

Meld je snel aan bij pieter@ivn-westfriesland.nl (mailto:pieter@ivn-westfriesland.nl) en wees verzekerd van een prachtige (gezins)excursie in de herfstvakantie. 

Zaterdag 22 oktober in het Dijkgatbos. Tijdstip: 10.00-12.00 uur. Aanmelden bij pieter@ivn-westfriesland.nl (mailto:pieter@ivn-westfriesland.nl). Locatie: het parkeerterrein van het wandelstartpunt in het Dijkgatbos,  Noorderdijkweg, Wieringerwerf. Kosten: Gratis want het is een jubileum activiteit (onze afdeling bestaat 50 jaar). Maar een vrijwillige bijdrage (ook via QR) is welkom

 

Foto: Stobbenzwammen (Foto van Bart Oud)

Paddenstoelensafari Paddenstoelensafari