Singer-songwriter John Blek komt naar De Brink Obdam

Prachtige gevoelige stem, breekbare liedjes, virtuoos fingerpicking-spel en poëtische teksten

HOORNGIDS REGIO | Op 16 december a.s., vanaf 20.00 uur, treedt de Ierse singer-songwriter, John Blek, op in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam. Overal waar John Blek het podium beklimt weet hij zijn publiek te raken met zijn prachtige gevoelige stem, breekbare liedjes, virtuoos fingerpicking-spel en poëtische teksten. Binnenkort is Blek dus te zien en te horen in De Brink in Obdam en jij kunt erbij zijn!

Hoewel Blek al vijf steengoede platen heeft uitgebracht, brak hij pas echt door in 2018 toen hij genomineerd werd voor beste song op de International Folk Music Awards. De klank van zijn stem en de sfeer van John Blek kun je ergens situeren tussen Gregory Alan Isakov, Jeff Buckley, Glen Hansard, Damien Rice en Tom Yorke (Radiohead).

Het kan niet anders dan dat deze Ierse muzikant een grote ster gaat worden, want met zo’n stem, bloedstollend mooie liedjes met prachtige muzikale opbouw en melancholische melodieën in zijn songs kunnen we niets anders concluderen dan dat we hier te maken hebben met misschien wel een van de meest veelbelovende talenten in de Ierse muziekscene. John Blek staat tevens bekend om zijn boeiende live shows vol humor, pathos en zijn gepassioneerde muzikale beleving.

Kortom, bestel snel je kaarten via www.debrinkobdam.nl (http://www.debrinkobdam.nl) want dit wil je écht niet missen!

Een voorproefje beluister je hier: YouTube (https://youtu.be/ga8oYkHDRE4)

Het optreden van John Blek begint om 20.00 uur, de Schilderwerken De Boer Zaal gaat om 19.30 uur open en kaarten, á € 15,-- per persoon, zijn te bestellen via www.debrinkobdam.nl (http://www.debrinkobdam.nl).

Sociaal-Cultureel Centrum De Brink Obdam is gevestigd aan de Dorpsstraat 155 in Obdam.

John Blek John Blek