Club So van Kzing speelt de escape musical Ride of fright

Zondagavond 30 oktober 19.00 uur in Wijkcentrum Kersenboogerd

HOORNGIDS HOORN | Club So van Kzing speelt Ride of fright, een escape musical in Halloweensferen. Kom kijken en meepuzzelen, als u durft!  De toekomst van onze geschiedenis staat op het spel!

De tovenares Kundrie wijst het publiek erop dat de mensheid een groot probleem heeft. Er is een crisis in het verhaal van de mensheid. De toekomst is in gevaar doordat mensen altijd strijd voeren over de vraag: wie heeft de macht? Kundrie besluit de tijd stil te zetten en ervoor te zorgen dat niemand uit de zaal kan vertrekken, voordat het woord is gevonden dat het probleem kan oplossen.   

Het publiek krijgt een aantal scènes te zien uit verschillende historische periodes (Steentijd, Kelten, Middeleeuwen, de 24e eeuw), waarbij duidelijk wordt waardoor de machtsstrijd is ontstaan en hoe die zich heeft ontwikkeld. Het hangt van het publiek in het heden af of de historie van de toekomst zich goed zal ontwikkelen.

De Timeliner leidt het publiek kriskras door de tijd, terwijl de velociraptor Knars, als beëdigd guide of fright,  het publiek tips geeft. We hopen oprecht dat het verlossende woord gevonden wordt. Anders wordt het een heel lange avond.

Kaartjes kunnen besteld worden via info@kzing.nl (mailto:info@kzing.nl).

Ride of fright Ride of fright