Verbazing over verrassing projectontwikkelaar BuitenStad (radio interview met Rob Droste)

Raadsvergadering 25 oktober

HOORNGIDS HOORN | In hoeverre klopt de uitlating van de projectontwikkelaar van het plan BuitenStad dat hij verrast was over het onderdeel over de toegangsweg in combinatie met een tunnel in het gebied?

Rob Droste (VVD) vroeg hoe dit mogelijk was en wilde weten hoe het proces verlopen is en of er met de ontwikkelaar over is gesproken.

Rob Droste raadslid VVD over verbazing projectontwikkelaar over toegansweg BuitenStad LUISTER NAAR HET INTERVIEW (1.47 min) (https://www.hoorn-online.nl/interview/rob droste over verbazing ontwikkelaar toeganngsweg buitenstad2022-10-25.mp3)

Wethouder Arthur Helling wist in de beantwoording duidelijk te maken dat er ook over de te plannen toegangsweg met de ontwikkelaar is gesproken. Het college is verbaasd over de verrassing. In het proces zijn er twee duidelijke belangen. De kwalitatieve ontwikkeling van BuitenStad en de nieuwe toegangsweg. Het onderzoek naar de beste oplossing loopt nog en er heeft nog geen bestuurlijk besluit plaatsgevonden. Er gaat nog verder over gesproken worden.

Wethouder Arthur Helling spreekt zijn verbazing uit Wethouder Arthur Helling spreekt zijn verbazing uit
Rob Droste (VVD) Rob Droste (VVD)