Gasten bij Radio Actueel: Roger Tonnaer (FT), Jeroen van der Veer (SH), Bert van Dijkhuizen en Annette Koelman (Alzheimer Café)

Zaterdag 29 oktober van 10 tot 12 uur op HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 29 oktober 2022 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 10 tot 12 uur.

Deze keer met vier gasten: Jeroen van der Veer namens Sociaal Hoorn over de stapeling van lasten voor verenigingen,  Roger Tonnaer namens Fractie Tonnaer over ontwikkelingen rond het Dampten en regionale economische ontwikkeling. In verband met het 20-jarig jubileum van het Alzheimer Café Hoorn ontmoeten we Annette Koelman en Bert van Dijkhuizen, beiden vrijwilligers bij de afd. Westfriesland van Alzheimer Nederland. Ook komen er actualiteiten voorbij en uiteraard goed te verteren muziek.

Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziek Peter Kaarls.

Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot een week daarna op www.hoornradio.nl ‘Live Gemist’ (https://www.hoorn-online.nl/players/lg.php), bereikbaar via de browser van uw desktop en mobiel. 
HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/hr.php) en de app tuneIn radio. 

Roger Tonnaer, Jeroen van der Veer, Bert van Dijkhuizen, Annette Koelman Roger Tonnaer, Jeroen van der Veer, Bert van Dijkhuizen, Annette Koelman