Lezing aquariumvereniging Black Molly in de kantine van Always Forward

28-10-2022

HOORNGIDS HOORN | Aquariumvereniging Black Molly in Hoorn verzorgt een lezing over het Surinaamse oerwoud op dinsdag 8 november in de kantine van voetbalclub Always Forward in het Wilhelminapark. De lezing wordt gegeven door Hans Meulblok en Theo van Meegen.

In deze show nemen zij u mee naar het Surinaamse oerwoud en tonen u de diverse locaties die ze in wisselende samenstelling bezocht hebben door de jaren heen. Met veel filmopnamen van het prachtige oerwoud, onderwateropnamen van vissen die zij in hun aquarium houden, nachtkikkers, pijlgifkikkers, slangen en andere reptielen. 

Grote verscheidenheid
Ze laten de habitat van vele kikkers en hagedissen zien. Een grote verscheidenheid aan planten, o.a. bromelia’s en tillandsia’s, welke zij in hun terrarium kunnen houden, passeren de revue. Suriname kent ook een rijk vogelleven, vele vertegenwoordigers hiervan komen voorbij gevlogen. Natuurlijk worden ook de mensen die in het oerwoud leven, zoals de Boscreolen en Indianen, niet vergeten. 

Kantine Always Forward 
Dit alles en meer laat u een prachtige avond beleven met vele handvatten voor de verzorging van vissen, kikkers en hagedissen in aquarium of terrarium. Een niet te missen evenement. U bent dinsdag 8 november welkom in de kantine van Always Forward aan de Holenweg in Hoorn. De aanvang is om 20.00 uur.

Gasteropelecus-sternicla-XXL-man2 Gasteropelecus-sternicla-XXL-man2